Edukativna tura “Iščezli hramovi hrišćanskog Beograda”

JP “Beogradska tvrđava” pripremilo je jedinstvenu edukativnu turu pod nazivom “Iščezli hramovi hrišćanskog Beograda (Hrišćanstvo u Beogradu)” sa ciljem da sve zainteresovane posetioce upozna sa samim počecima hrišćanstva na ovom prostoru i ukaže na retke materijalne ostatke iz tog doba.

Iščezli hramovi hrišćanskog Beograda

Početak šetnje je kod crkve Ružice i kapele Svete Petke, koje se nalaze na Beogradskoj tvrđavi. Šetnjom po Gornjem gradu Beogradske tvrđave, tura se posle 90 minuta završava kod Saborne crkve.

Tokom trajanja manifestacije „Dani Beograda“,  16, 17, 18 i 19. aprila 2013. godine, JP “Beogradska tvrđava” realizovaće četiri promotivne besplatne ture sa vremenom polaska u 17 časova. Po završetku manifestacije, ture će imati simboličnu cenu od 313 dinara.

Da bi se prijavili za turu potrebno je poslati mejl na adresu ture@beogradskatvrdjava.co.rs ili pozvati broj telefona 011/ 26 29 756.
Prilikom rezervacije potrebno je dostaviti: vaše ime i prezime, kontakt telefon, broj osoba, kao i datum ture kojoj želite prisustvovati.

Više informacija pročitajte na sajtu beogradskatvrdjava.co.rs.